Hallå där, kreativa skapare!
Alla posters finns även tillgängliga för digital nerladdning.

Walking Cheetah

Gepard som går mot kameran. Stående format. Här kan du läsa mer om geparder.

Välj storlek

Gepard


Geparden är det snabbaste levande däggdjuret i världen som kan springa över 100 km/h. Den lever i Afrika, främst på Afrikas savanner. Geparden är ett relativt oaggressivt djur som tidigare har använts som tamdjur åt människor, både som sällskapsdjur (en “statussymbol”) och som hjälp vid jakt åt människor. Idag finns det endast ca 7 000 vilda geparder kvar i världen. Gepardens största hot är minskad habitat till följd av människors utbredning – bytesdjuren försvinner vilket har skapat en konflikt med människor då geparden blir tvungen att jaga tamboskap. Geparden faller även offer för illegal handel där geparden många gånger säljs som sällskapsdjur eller jaktdjur. 

Antal kvar i världen: 7 000
Utbredning: Afrika
Status i världen: Sårbar

Information om leverans

Vi trycker alla våra posters på beställning. Det innebär att när du har beställt en poster av oss så skickar vi en order till vårt tryckeri där din nya poster kommer att tryckas. Vi har valt att trycka posters på beställning för att värna om miljön och inte använda jordens resurser i onödan.

Vårt mål är att skicka din order till tryckeriet samma dag som du gjort din beställning på vår hemsida. Om du har beställt sent på kvällen kan det hända att vi skickar din order till tryckeriet nästa dag. Tryckeriets mål är att trycka och skicka din poster samma dag som de får vår order. Det innebär att vi normalt levererar ut din order inom 2 dagar efter att du gjort din beställning.

Vår ambition är att ha en leveranstid på 1-4 arbetsdagar inom Sverige. Observera att leveranstiden kan bli något längre under helgdagar och högtider. Leveransen kan även bli längre vid förseningar hos fraktbolaget eller om det är ovanligt högt tryck. Frakten kostar 29 kr inom Sverige och vi erbjuder fri frakt för beställningar över 500 kr.

Kontakta oss om du har några frågor eller synpunkter, det är viktigt för oss att du känner dig nöjd!

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Walking Cheetah”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar...

Scroll to Top