Hallå där, kreativa skapare!
Alla posters finns även tillgängliga för digital nerladdning.

Rosa Flamingo

Vacker karibflamingo med rosa/röd fjäderdräkt. Fotografiet är i liggande format. Här kan du läsa mer om karibflamingo.

Välj storlek

Karibflamingo

Flamingon, med sina vackra rosa fjädrar, långa ben och krokiga näbb, är nog en fågel som de allra flesta känner till. Länge ansågs flamingon tillhöra släktet storkfåglar (troligtvis pga de långa benen) men DNA visar att flamingons närmsta släkting faktiskt är doppingar.

Just den här arten heter Karibflamingo som i vilt tillstånd lever i Sydamerika. Karibflamingon är nog den mest färgglada arten av flamingo med starka rosa fjädrar som ibland övergår till rött. Den rosa/röda färgen kommer från ämnen i kräftdjuren som utgör flamingons huvudföda – om de inte äter dessa kräftdjur kommer flamingon vara grå/vit istället för rosa. Idag finns ca 300 000 individer i världen vilket gör karibflamingon till en livskraftig art. Man tror även att populationen ökar!

Utbredning: Sydamerika
Antal kvar i världen: 300 000
Status i världen: Livskraftig

Information om leverans

Vi trycker alla våra posters på beställning. Det innebär att när du har beställt en poster av oss så skickar vi en order till vårt tryckeri där din nya poster kommer att tryckas. Vi har valt att trycka posters på beställning för att värna om miljön och inte använda jordens resurser i onödan.

Vårt mål är att skicka din order till tryckeriet samma dag som du gjort din beställning på vår hemsida. Om du har beställt sent på kvällen kan det hända att vi skickar din order till tryckeriet nästa dag. Tryckeriets mål är att trycka och skicka din poster samma dag som de får vår order. Det innebär att vi normalt levererar ut din order inom 2 dagar efter att du gjort din beställning.

Vår ambition är att ha en leveranstid på 1-4 arbetsdagar inom Sverige. Observera att leveranstiden kan bli något längre under helgdagar och högtider. Leveransen kan även bli längre vid förseningar hos fraktbolaget eller om det är ovanligt högt tryck. Frakten kostar 29 kr inom Sverige och vi erbjuder fri frakt för beställningar över 500 kr.

Kontakta oss om du har några frågor eller synpunkter, det är viktigt för oss att du känner dig nöjd!

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Rosa Flamingo”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar...

Scroll to Top