Hallå där, kreativa skapare!
Alla posters finns även tillgängliga för digital nerladdning.

Lemur

Porträtt på ringsvanslemur som tittar uppåt. Fotografiet är i stående format. Läs mer om ringsvanslemur här.

Välj storlek

Ringsvanslemur

Ringsvanslemur är en vanlig syn på djurparker runt om i världen – har du någon gång besökt en djurpark så finns det en stor chans att du fått syn på denna lemur. Många tycker att den ser ut som en blandning mellan en räv och en apa; den har ett spetsigt ansikte, stora händer och en lång, vit & svartrandig svans. I vilt tillstånd finns den här lemuren endast på ön Madagaskar, och trivs allra bäst i torra lövskogar och savannliknande områden. Den lever i sociala grupper med en blandning av hanar, honor och ungar. I dessa grupper är det honorna som är dominanta. Honorna stannar ofta kvar i sin grupp hela livet, medan hanarna lämnar sin grupp vid könsmogen ålder.

Idag finns det ca 2000 individer kvar i det vilda vilket innebär att den är starkt hotad av utrotning. Ringsvanslemurens största hot är skogsskövlingen – ungefär 90% av Madagaskars skogar har försvunnit och därmed också ringsvanslemurens habitat.

Antal kvar i världen: 2 000
Utbredning: Madagaskar
Sårbarhet: Starkt hotad

Information om leverans

Vi trycker alla våra posters på beställning. Det innebär att när du har beställt en poster av oss så skickar vi en order till vårt tryckeri där din nya poster kommer att tryckas. Vi har valt att trycka posters på beställning för att värna om miljön och inte använda jordens resurser i onödan.

Vårt mål är att skicka din order till tryckeriet samma dag som du gjort din beställning på vår hemsida. Om du har beställt sent på kvällen kan det hända att vi skickar din order till tryckeriet nästa dag. Tryckeriets mål är att trycka och skicka din poster samma dag som de får vår order. Det innebär att vi normalt levererar ut din order inom 2 dagar efter att du gjort din beställning.

Vår ambition är att ha en leveranstid på 1-4 arbetsdagar inom Sverige. Observera att leveranstiden kan bli något längre under helgdagar och högtider. Leveransen kan även bli längre vid förseningar hos fraktbolaget eller om det är ovanligt högt tryck. Frakten kostar 29 kr inom Sverige och vi erbjuder fri frakt för beställningar över 500 kr.

Kontakta oss om du har några frågor eller synpunkter, det är viktigt för oss att du känner dig nöjd!

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Lemur”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar...

Scroll to Top