Hallå där, kreativa skapare!
Alla posters finns även tillgängliga för digital nerladdning.

Lekande Tigrar

Bengaliska tigrar som leker i vassen. Liggande format. Här kan du läsa mer om bengaliska tigrar.

Välj storlek

Bengalisk Tiger

Den bengaliska tigern, som även kallas indisk tiger, är en av de största kattdjuren på vår jord. Det är den enda av tigerns underarter som kan ha vit päls med svarta ränder. Den lever främst i Indien och i närliggande länder, och det finns ungefär 2500-3000 bengaliska tigrar kvar i världen vilket gör den till den underart som det finns flest av. Trots detta anses den vara starkt hotad av utrotning pga tjuvjakt och minskad habitat. Precis som andra tigerarter jagas den för sin päls och för olika kroppsdelar. Det finns en stor efterfrågan på malda tigerben och så kallad “tigervin”.

Utbredning: Asien
Antal kvar i världen: 2500-3000
Status i världen: Starkt hotad

Information om leverans

Vi trycker alla våra posters på beställning. Det innebär att när du har beställt en poster av oss så skickar vi en order till vårt tryckeri där din nya poster kommer att tryckas. Vi har valt att trycka posters på beställning för att värna om miljön och inte använda jordens resurser i onödan.

Vårt mål är att skicka din order till tryckeriet samma dag som du gjort din beställning på vår hemsida. Om du har beställt sent på kvällen kan det hända att vi skickar din order till tryckeriet nästa dag. Tryckeriets mål är att trycka och skicka din poster samma dag som de får vår order. Det innebär att vi normalt levererar ut din order inom 2 dagar efter att du gjort din beställning.

Vår ambition är att ha en leveranstid på 1-4 arbetsdagar inom Sverige. Observera att leveranstiden kan bli något längre under helgdagar och högtider. Leveransen kan även bli längre vid förseningar hos fraktbolaget eller om det är ovanligt högt tryck. Frakten kostar 29 kr inom Sverige och vi erbjuder fri frakt för beställningar över 500 kr.

Kontakta oss om du har några frågor eller synpunkter, det är viktigt för oss att du känner dig nöjd!

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Lekande Tigrar”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar...

Scroll to Top