Hallå där, kreativa skapare!
Alla posters finns även tillgängliga för digital nerladdning.

Jaguar Vårdag

Jaguarhona en varm vårdag. Fotografiet är i liggande format. Här kan du läsa mer om jaguarer.

Välj storlek

Jaguar


Jaguaren är de största kattdjuret i Amerika. De lever i nord-, central- och sydamerika men framförallt i sydamerikas varmare klimat. Jaguaren har oftast en ljusbrun päls med stora svarta fläckar, men kan även ha heltäckande svart päls (något som många kallar panter). Antalet jaguarer i världen minskar i rasande takt och idag finns det ungefär 15 000 vilda jaguarer kvar. De faller offert tjuvskytte som är ute efter deras vackra päls, men konflikt med människor är också ett stort hot för jaguaren. Regnskog huggs ner för att skapa boplatser åt människor, vilket bidrar till att jaguarens bytesdjur försvinner och jaguaren tvingas att jaga tamboskap istället. 

Antal kvar i världen: 15 000
Utbredning: Amerika, främst sydamerika
Status i världen: Nära hotad

Information om leverans

Vi trycker alla våra posters på beställning. Det innebär att när du har beställt en poster av oss så skickar vi en order till vårt tryckeri där din nya poster kommer att tryckas. Vi har valt att trycka posters på beställning för att värna om miljön och inte använda jordens resurser i onödan.

Vårt mål är att skicka din order till tryckeriet samma dag som du gjort din beställning på vår hemsida. Om du har beställt sent på kvällen kan det hända att vi skickar din order till tryckeriet nästa dag. Tryckeriets mål är att trycka och skicka din poster samma dag som de får vår order. Det innebär att vi normalt levererar ut din order inom 2 dagar efter att du gjort din beställning.

Vår ambition är att ha en leveranstid på 1-4 arbetsdagar inom Sverige. Observera att leveranstiden kan bli något längre under helgdagar och högtider. Leveransen kan även bli längre vid förseningar hos fraktbolaget eller om det är ovanligt högt tryck. Frakten kostar 29 kr inom Sverige och vi erbjuder fri frakt för beställningar över 500 kr.

Kontakta oss om du har några frågor eller synpunkter, det är viktigt för oss att du känner dig nöjd!

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Jaguar Vårdag”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar...

Scroll to Top