Hallå där, kreativa skapare!
Alla posters finns även tillgängliga för digital nerladdning.

Gibbonmamma med barn

Mamma och barn av arten Vithandad gibbon. Fotografiet är svart/vit och i liggande format. Här kan du läsa mer om vithandad gibbon.

Välj storlek

Vithandad Gibbon

Vithandad gibbon är en apa med långa armar, smal kropp och ingen svans. Den kan ha både gulbrun, mörkbrun och svart päls beroende på kön och ålder. Den lever i regnskogen i Sydostasien, och är en otroligt duktig klättrare. Den kan svinga sig uppe i trädtopparna i höga hastigheter (upp till 50km/h!) och ses sällan nere på marken. Gibbonen lever i familjegrupper och bildar monogama par som ofta varar hela livet.

Man vet inte exakt hur många vithandade gibbons som finns kvar i världen, men studier har visat att den vilda populationen minskar i vissa länder. Det största hotet är att deras levnadsområden förstörs av skogsskövling, men det händer även att gibbons jagas för kött eller fångas som sällskapsdjur.

Antal kvar i världen: Okänt
Utbredning: Sydostasian (bl a Thailand och Laos)
Status i världen: Starkt hotad

Information om leverans

Vi trycker alla våra posters på beställning. Det innebär att när du har beställt en poster av oss så skickar vi en order till vårt tryckeri där din nya poster kommer att tryckas. Vi har valt att trycka posters på beställning för att värna om miljön och inte använda jordens resurser i onödan.

Vårt mål är att skicka din order till tryckeriet samma dag som du gjort din beställning på vår hemsida. Om du har beställt sent på kvällen kan det hända att vi skickar din order till tryckeriet nästa dag. Tryckeriets mål är att trycka och skicka din poster samma dag som de får vår order. Det innebär att vi normalt levererar ut din order inom 2 dagar efter att du gjort din beställning.

Vår ambition är att ha en leveranstid på 1-4 arbetsdagar inom Sverige. Observera att leveranstiden kan bli något längre under helgdagar och högtider. Leveransen kan även bli längre vid förseningar hos fraktbolaget eller om det är ovanligt högt tryck. Frakten kostar 29 kr inom Sverige och vi erbjuder fri frakt för beställningar över 500 kr.

Kontakta oss om du har några frågor eller synpunkter, det är viktigt för oss att du känner dig nöjd!

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Gibbonmamma med barn”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar...

Scroll to Top