Hallå där, kreativa skapare!
Alla posters finns även tillgängliga för digital nerladdning.

Clouded Leopard

Trädleopard uppe i trädtopparna. Fotografiet är i liggande format. Här kan du läsa mer om trädleoparder.

Välj storlek

Trädleopard

Trädleoparden är ett kattdjur som lever i Östra Asien. Den är mindre än de övriga leoparderna, den har en lång svans, stora tassar och vassa klor – en perfekt kropp för att klättra! Trädleoparden trivs allra bäst uppe i regnskogens trädtoppar och forskare tror att den även jagar bytesdjur som apor och fåglar. Trädleoparden är ett väldigt skyggt djur som lever i områden otillgängliga för människor, vilket innebär att vi vet väldigt lite om dess beteende ute i det vilda. Den forskning som finns om trädleoparder kommer främst från studier gjorda i djurparker. 

Trädleoparden har en mycket ovanlig och vacker päls; grå/brun med stora svarta ringar. Det största hotet mot trädleoparden är jakt. Dess päls är mycket populär på pälsmarknaden, den har även använts inom Kinas “naturläkemedel”. Man antar att dess skygga beteende och otillgängliga habitat har räddat arten från utrotning. Idag finns ca 10 000 vuxna individer kvar, och siffran minskar.

Antal kvar i världen: 10 000
Utbredning: Östra Asien (bla Kina, Indien, Himalaya och Thailand)
Status: Sårbar

Information om leverans

Vi trycker alla våra posters på beställning. Det innebär att när du har beställt en poster av oss så skickar vi en order till vårt tryckeri där din nya poster kommer att tryckas. Vi har valt att trycka posters på beställning för att värna om miljön och inte använda jordens resurser i onödan.

Vårt mål är att skicka din order till tryckeriet samma dag som du gjort din beställning på vår hemsida. Om du har beställt sent på kvällen kan det hända att vi skickar din order till tryckeriet nästa dag. Tryckeriets mål är att trycka och skicka din poster samma dag som de får vår order. Det innebär att vi normalt levererar ut din order inom 2 dagar efter att du gjort din beställning.

Vår ambition är att ha en leveranstid på 1-4 arbetsdagar inom Sverige. Observera att leveranstiden kan bli något längre under helgdagar och högtider. Leveransen kan även bli längre vid förseningar hos fraktbolaget eller om det är ovanligt högt tryck. Frakten kostar 29 kr inom Sverige och vi erbjuder fri frakt för beställningar över 500 kr.

Kontakta oss om du har några frågor eller synpunkter, det är viktigt för oss att du känner dig nöjd!

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Clouded Leopard”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar...

Scroll to Top