Hallå där, kreativa skapare!
Alla posters finns även tillgängliga för digital nerladdning.

Bomullshuvudtamarin

Bomullshuvudtamarin som räcker ut tungan. Fotografiet är i liggande format. Läs mer om bomullshuvudtamarin här.

Välj storlek

Bomullshuvudtamarin

Bomullshuvudtamarin är en liten apa som lever i nordvästra Colombia. Man känner igenom dem genom deras tjocka, vita päls runt huvudet. De lever i grupper på ungefär 3-9 individer. Gruppen består av ett dominant alfapar, deras ungar och andra individer. Oftast är det endast alfaparet som får ungar.

Bomullshuvudtamarinen gillar att spendera sin tid uppe i trädtopparna, men föredrar ändå öppna skogar – det är inte vanligt att se dessa apor i täta regnskogar. Deras största hot är skogsskövlingen, men det var även vanligt att använda dem som försöksdjur. Idag finns bara ungefär 6000 individer kvar i det vilda, vilket gör den här arten till en akut hotad art.

Ursprung: Colombia
Antal kvar i världen: 6 000
Status i världen: Akut hotad

Information om leverans

Vi trycker alla våra posters på beställning. Det innebär att när du har beställt en poster av oss så skickar vi en order till vårt tryckeri där din nya poster kommer att tryckas. Vi har valt att trycka posters på beställning för att värna om miljön och inte använda jordens resurser i onödan.

Vårt mål är att skicka din order till tryckeriet samma dag som du gjort din beställning på vår hemsida. Om du har beställt sent på kvällen kan det hända att vi skickar din order till tryckeriet nästa dag. Tryckeriets mål är att trycka och skicka din poster samma dag som de får vår order. Det innebär att vi normalt levererar ut din order inom 2 dagar efter att du gjort din beställning.

Vår ambition är att ha en leveranstid på 1-4 arbetsdagar inom Sverige. Observera att leveranstiden kan bli något längre under helgdagar och högtider. Leveransen kan även bli längre vid förseningar hos fraktbolaget eller om det är ovanligt högt tryck. Frakten kostar 29 kr inom Sverige och vi erbjuder fri frakt för beställningar över 500 kr.

Kontakta oss om du har några frågor eller synpunkter, det är viktigt för oss att du känner dig nöjd!

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Bomullshuvudtamarin”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar...

Scroll to Top