Hallå där, kreativa skapare!
Alla posters finns även tillgängliga för digital nerladdning.

Blinkande Tiger

En sumatratiger som blinkar med ena ögat. Fotografiet är i svart/vit och liggande format. Här kan du läsa mer om sumatratiger.

Välj storlek

Sumatratiger

Sumatratigern är en underart av tiger som, i vilt tillstånd, endast lever på ön Sumatra i Indonesien. Den här arten av tiger är mindre än de andra och har smalast ränder. Det uppskattas finnas mellan 400-500 sumatratigrar kvar i det vilda vilket innebär att den är akut hotad. Den hotas av tjuvjakt och minskad habitat, precis som andra tigerarter jagas den för sin päls och för olika kroppsdelar som används i naturmedicin. Sumatra har även stora problem med att skog skövlas för att ge plats till olika plantage, bland annat produktion av palmolja. Det innebär att tigerns hem försvinner, bytesdjur försvinner och tigern blir ett lättare offer för illegal jakt.

Ursprung: Sumatra, en ö i Indonesien
Antal kvar i världen: 400-500
Status i världen: Akut hotad

Information om leverans

Vi trycker alla våra posters på beställning. Det innebär att när du har beställt en poster av oss så skickar vi en order till vårt tryckeri där din nya poster kommer att tryckas. Vi har valt att trycka posters på beställning för att värna om miljön och inte använda jordens resurser i onödan.

Vårt mål är att skicka din order till tryckeriet samma dag som du gjort din beställning på vår hemsida. Om du har beställt sent på kvällen kan det hända att vi skickar din order till tryckeriet nästa dag. Tryckeriets mål är att trycka och skicka din poster samma dag som de får vår order. Det innebär att vi normalt levererar ut din order inom 2 dagar efter att du gjort din beställning.

Vår ambition är att ha en leveranstid på 1-4 arbetsdagar inom Sverige. Observera att leveranstiden kan bli något längre under helgdagar och högtider. Leveransen kan även bli längre vid förseningar hos fraktbolaget eller om det är ovanligt högt tryck. Frakten kostar 29 kr inom Sverige och vi erbjuder fri frakt för beställningar över 500 kr.

Kontakta oss om du har några frågor eller synpunkter, det är viktigt för oss att du känner dig nöjd!

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Blinkande Tiger”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar...

Scroll to Top