Hallå där, kreativa skapare!
Alla posters finns även tillgängliga för digital nerladdning.

Aslan

Asiatisk lejonhane som ligger i gräset. Fotografiet är i gråskala och i liggande format. Läs mer om Asiatiska lejon här.

Välj storlek

Asiatiskt lejon

Det asiatiska lejonet är en underart av lejonet. Den är väldigt lik sin mer välkända kusin, det afrikanska lejonet, men det asiatiska lejonet skiljer sig genom att den är mindre till storlek och har mindre man. Den har även hårtussar på både armbågar och svans samt en lång hudflik på magen, något som det afrikanska lejonet saknar.

Det asiatiska lejonet lever endast i nationalparken Gir Forest i Indien. En gång i tiden tror man att arten var så hotad att det bara fanns upp till 20 asiatiska lejon kvar, man flyttade då lejonen till nationalparken Gir Forest för att arten skulle kunna återhämta sig. Idag finns det upp mot 600 asiatiska lejon, men trots att arten har börjat återhämta sig är arten starkt hotad av inavel. Man vet inte om de individer som lever idag är tillräckligt för att arten ska överleva. Man misstänker också att tjuvjägare har börjat jaga lejonen, där anledningen kan vara att människan ryser ett agg mot lejonen eftersom de jagar deras boskapsdjur.

Antal kvar i världen: 600
Utbredning: Indien (Gir Forest)
Sårbarhet: Starkt hotad

Information om leverans

Vi trycker alla våra posters på beställning. Det innebär att när du har beställt en poster av oss så skickar vi en order till vårt tryckeri där din nya poster kommer att tryckas. Vi har valt att trycka posters på beställning för att värna om miljön och inte använda jordens resurser i onödan.

Vårt mål är att skicka din order till tryckeriet samma dag som du gjort din beställning på vår hemsida. Om du har beställt sent på kvällen kan det hända att vi skickar din order till tryckeriet nästa dag. Tryckeriets mål är att trycka och skicka din poster samma dag som de får vår order. Det innebär att vi normalt levererar ut din order inom 2 dagar efter att du gjort din beställning.

Vår ambition är att ha en leveranstid på 1-4 arbetsdagar inom Sverige. Observera att leveranstiden kan bli något längre under helgdagar och högtider. Leveransen kan även bli längre vid förseningar hos fraktbolaget eller om det är ovanligt högt tryck. Frakten kostar 29 kr inom Sverige och vi erbjuder fri frakt för beställningar över 500 kr.

Kontakta oss om du har några frågor eller synpunkter, det är viktigt för oss att du känner dig nöjd!

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Aslan”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar...

Scroll to Top