Hallå där, kreativa skapare!
Alla posters finns även tillgängliga för digital nerladdning.

Hej! Jag heter Frida, jag fotograferar djur på min fritid.

Jag bor i Vaxholm (en liten skärgårdsstad strax utanför Stockholm) med min man, vår dotter och en galen hund. På dagarna jobbar jag som Creative Director på en tech-startup och driver en liten webbyrå, men på fritiden vill jag helst se världen genom kameralinsen!

Jag har fotograferat djur så länge jag kan minnas. Genom åren har jag fotograferat alla möjliga djur och har samlat på mig tiotusentals fotografier. Mina fotografier har använts på många olika sätt:

  • Kreativa personer runt om i världen har använt mina bilder som referensbilder vid kreativt skapande (tavlor, målningar och skulpturer).
  • Jag har låtit personer använda mina bilder på produkter som sålts i olika webbshoppar och affärer (som t ex magneter, kalendrar och koppar).
  • Jag har låtit olika företag använda mina bilder på hemsidor och i digital marknadsföring, t ex BuzzFeed och Adobe.

Jag har även delat med mig av ett urval av mina bilder på Unsplash, där jag fått över 100 miljoner views och 450 tusen nerladdningar 😃✌️

Nu har jag bestämt mig för att sälja några av mina fotografier som posters. Jag vill så gärna ge tillbaka till alla fantastiska djur som jag fått fotografera genom åren, och jag har därför bestämt mig för att skänka 50% av intäkterna till organisationer som arbetar med att bevara utrotningshotade djur 🐯

Mina favoritposters

Swipe
Scroll to Top